Peuteropvang

Verkleden, spelen, knutselen, dansen of zingen. Wat wil je peuter nog meer? Kinderen vanaf 2 jaar kunnen twee dagdelen per week naar de peuteropvang-groepen komen. Ze kunnen zich helemaal uitleven, maar ook even een slaapje doen in een van de bedjes. Je kind wordt gestimuleerd om samen met leeftijdsgenootjes op ontdekkingstocht te gaan en nieuwe dingen te leren.

Ook bij ons peuteropvang ziet je kind vaste gezichten. Wel zo fijn toch? Hier leren peuters op een speelse manier vaardigheden. Zodat ze een fijne, soepele overgang hebben naar de basisschool. Ook prettig: als er aandachtspunten zijn, zien we dat snel. En kunnen we jouw kind al op vroege leeftijd helpen en ondersteunen, bijvoorbeeld met een extra middag peuteropvang.

Goed om te weten: we bieden peuteropvang niet apart aan, maar combineren dit met de kinderdagopvang. Het gaat dan om kinderen die tussen de 2 en 4 jaar oud zijn: de groepen Beren & Olifanten. Zit je kind al bij de kinderopvang? Dan krijgt je kind automatisch al peuteropvang.

Meer weten?
Meer informatie over de peuteropvang vind je op de website van GOO Opvang en Onderwijs en in onze folder peuteropvang. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over peuteropvang. Mirda Welten verzorgt de rondleiding voor peuteropvang.

Heb je je keuze gemaakt en wil je je zoon of dochter graag aanmelden voor de peuteropvang? Daarvoor vind je hier het inschrijfformulier peuteropvang