Basisonderwijs

Vind jij het belangrijk dat je kind de aandacht krijgt die het verdient? Wij ook. Daarom proberen we de groepen zo klein mogelijk te houden. De gemiddelde groepsgrootte ligt tussen de 20 en 25 leerlingen. Bovendien vinden we het belangrijk dat jong en oud van elkaar leren. Dus de groepen werken veel samen.

Op Kindcentrum Berglaren werken we steeds meer met unitonderwijs. Stapsgewijs worden wij steeds meer een Dalton-kindcentrum. Op deze pagina kun je meer lezen over wat het Daltononderwijs inhoudt en wat dat betekent voor onze lessen. 

Praktische informatie:
We werken met een continurooster. De lessen beginnen om 8.30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn de kinderen om 14.30 uur uit. Op woensdag en vrijdag om 12.30 uur. 

Overgang van kinderopvang/peuteropvang naar basisschool
Als je kind al kinderopvang of peuteropvang heeft gehad, dan verloopt de overgang naar de basisschool soepel. Je kind kent eenmaal op de basisschool al veel gezichten door de gezamenlijke activiteiten die we organiseren. Ze kennen de kinderen al en ook de leerkrachten. 

Wil je meer weten over onze vorm van onderwijs en een kijkje komen nemen? Maak dan een afspraak met adjunct-kindcentrumleider Janneke van Lankvelt.

Aanmelden?
Zie jij je kind al rondrennen en leren op Kindcentrum Berglaren? Dat kan alleen op ons kindcentrum. Je kunt daarvoor een afspraak maken via 0492 - 39 08 18 of mail naar berglaren.info@stichtinggoo.nl